Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΓΣ Δάφνη Δαφνίου - Άμιλλα Περιστερίου 44-43. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 22η Αγωνιστική.

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας των γυναικών μας χθες Κυριακή, με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Δάφνης Δαφνίου!
Η ομάδα μας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με μία νίκη, καθώς γνώρισε την ήττα με 44-43, όμως τα κορίτσια αγωνίστηκαν για ακόμα μία φορά με όρεξη, διάθεση, πείσμα και απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται εκεί που βρίσκονται φέτος!!!
Μετά από έναν μαραθώνιο που ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε χθες, η ομάδα μας έδειξε πως δίκαια ήρθαν όλα όσα πετύχαμε, μέσα από σκληρή δουλειά!!

Στα του αγώνα... η ομάδα μας με ένα τρίλεπτο αδράνειας στην πρώτη περίοδο, έδωσε το δικαίωμα στην Δάφνη να κάνει το 8-8... 20-8 με την λήξη του δεκαλέπτου!! Από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα μας κυριάρχησε στο γήπεδο και κέρδισε στο επιμέρους σκορ όλες τις υπόλοιπες περιόδους!! Η αδράνεια όμως των κοριτσιών στα τελευταία 20'' και τα πολλά φάουλ με τα οποία χρεώθηκε η ομάδα μας, δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε την ολική ανατροπή στην τελευταία περίοδο, αν και περάσαμε μπροστά στο σκορ κάποια στιγμή με ένα πόντο!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δάφνης για την νίκη τους!! Ελπίζουμε το πέρασμά τους από την Γ' κατηγορία να είναι σύντομο!! Έπαιξαν μπάσκετ φέτος, προσπάθησαν και θα μπορούσαν να είχαν σωθεί αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα κορίτσια της ομάδας μας που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν την χρονιά!!
Περάσαμε από πολλά δύσκολα μονοπάτια όλη την σεζόν, όμως ο στόχος επετεύχθη... η ομάδα υπήρξε ανταγωνιστική, οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με μία καλή πορεία, με σημαντικές νίκες, όμορφες στιγμές και την 6η θέση της βαθμολογίας!!
Κατερίνα, Ισμήνη, Μαρία, Λίτσα, Αλεξάνδρα, Σταυρούλα, Τούλα, Λίνα, Ροζαλία, Μαρίνα, Γεωργία, Ασημίνα.... σας ευχαριστούμε όλες, για όλα όσα δώσατε όλη την χρονιά, για τον προσωπικό χρόνο που αφιερώσατε στην προσπάθειά μας, για το ότι δεν αφήσατε τραυματισμούς, αρρώστιες, προβλήματα και κακοπροαίρετα σχόλια να μας υπερνικήσουν!!

Τα δεκάλεπτα: 20-8, 27-20(ημίχ.), 33-31, 44-43.

ΔΑΦΝΗ(Μαρίνος): Ζαρουχλιώτη, Σωτηρίου 3(1), Γιουρούκου 2, Βακρού 9, Ρηγοπούλου 2, Χαλόφτη 2, Μαυροειδή 20(2), Σπανού 6, Μπότσα.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 10, Στρατικοπούλου 2, Καρούση, Ντόντη, Τουρκαμπή 8, Τζώρτζη 7(1), Γουναρά 4, Πλεμμένου, Ξυράφη, Καούνη 6, Σταυροπούλου, Λαμπροπούλου 6.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες